Monday, March 14, 2011

~market survey + jalan2 nagn kawan3~

Posted by Marlya Asri at 10:24 AM
reaksi korang? 
......السلام عليكم


ape kaba sahabat2 arynie?? chat?hehe arynie aku nk cite pasal ape yg aku dan kawan2 aku buat semalam..
aku dan kawan2 aku kene wat market survey kat popular bookstore..kteorg wat market survey nie bknye untuk suke2 tapi ini adlh sbhgian dari assgnment kiteorg..markah utk final exm nnt..kiteorg wat market survey nie kat popular bookstore kat terminal one, seremban..


ok,,bermula la perjalann kami kesane dgn menaiki teksi ke ktm nilai...kami bertolak dalam pukul 10 pagi..kami sampai ke seremban kira2 pada pukul 11 pagi raseye,,,group aku sume skli ade 4 org,,iaitu aku, asma, suhailah dan seorg jejaka nizam namaye..asma ajak seorg kwn dye sbb nk suh jadik cmerawomn kiteorg..hehe niah nameye...

aku&asma

gambar kat atas nie waktu kiteorg kat ktm seremban

niah&suhailah

pastu kiteorg pn pegi la ke popular bookstore,,xramai sgt org kat situ sbb kebetulan hari tu ade book fair kat aras 1 kat terminal one tu..pastu kiteorg wat la questnnaire kat situ...alhamdulillah abis pn kteorg wat questnnre...pastu kteorg pegi lak turun bawah cari manager utk tye sal popular..selepas abis interview manager tu,,perot lak terase lapar..huhu pastu kteorg pn pegi la mkn..kfc jugak la jadik plihan kiteorg..


book fair popular kat terminal one

pas mkn,,kteorg jln2 jap, pastu pegi ke seremban parade lak..kteorg solat kat surau kat situ..pas solat,,kiteorg jln2...tibe2 asma bg cdgn ajak men boling..kteorg pn on je la..hehe
smpi je kat tmpt boling tu,,,dukacita bhwa ramai sgt org,,huhu dgn hampanya kiteorg pn turun la blk..pastu kteorg pn jln2, pusg je la kat mall tu..mmg bosn...
pastu lagi skli kteorg pegi ke tmpt boling tu,,kami b'nseb baek sbb ade kosong,,so pe lagi..time to play!!hehe




hehehe


emm,,mcm bese la kan tiap kali men boling mesti aku blg masuk longkang,,huhu cmne la nk bg pndi men nie..huhu tp niah mmg teror men klh nizam..haha pastu aku ngn asma nk men ag,, nizam pn join skli..,,so kteorg pn maen la wat kali kedua,,yg kali ke2 aku men nie ok la cket dri yg mule2 aku men td..huhu tp mmg seronok la smlm..
thnks to nizam coz blnje kteorg maen boling semalm,,hehe


kiteorg abiz men kira2 lam pukol 6.10..pastu kteorg g solat..pas solat kteorg pn blk..smpi je kat ktm nk beli tket,,,terkejut jugak la kn sbb ramai sgt org..kteorg pn baru la t'igt,,arynie en ary ahad,,so ramai la org blik..huhu tp nseb bek la dpt jugak beli tket..nek ktm pn b'hmpit2,,mmg pnskot..huhu
emmm,,kteorg smpi hostel nk kat kol 8 mlm....mmg penat,,tp dalam pent tu tetp seronok..hehe


itu saje la yg aku nk kongsi dgn sahabat2 sume,,jmpe lagi yekk kwn2~~ luv u so much (^_^)

0 orang komen pasal cerita kat atas:

Post a Comment

 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei