Friday, November 30, 2012

xpdc gunung brinchang, cameron

Posted by Marlya Asri at 8:35 PM
reaksi korang? 
0 orang komen pasal cerita kat atas
assalammualaikum..

pada 17/11/2012.. 
panjat/ hiking gunung brinchang di cameron..
6666 kaki selama 2 jam..
mmg agak sejuk...tp bile dah panjat, x pakai pon sweater...hehe
ini gunung yg ke 2 aku dah tawan..hehe
sebelum nie aku panjat gunung datuk...
first time panjat gunung nie, pengsan..huhu
rase mcm x nak dah panjat..
tp bile panjat gunung yg ke 2 nie, 
mcm nak tawan lagi gunung2 yg lain! hehe
(sbb xde pacat lah aku nk hiking lagi) haha
alhamdulillah, time hiking hari tuh, hujan x turun..
so, pacat pun x muncul lah..huhu

xpdc ke gunung brinchang ni under JAKSA KKSI USIM,,
kami pergi selama 2 hari..
bertolak 12 tgh mlm hari jumaat( sbnrnye dah masuk hari sbtu)
balik tgh hari ahad..
kami bercamping di SK Brinchang

kat bawah nie adelah serba sedikit gambar aku kat gunug brinchang tuh..
biarlah gambar yg mnceritakan..hehe


 welcome to Gunung Brinchang..hehe

subhanallah,,cantikkan pemandangan nie..


nie time nak turun dah..
lalu ladang teh..

my group.. 

time nak mkn..


nie kat menara..tp nek 2 tingkat je..gayat!!huhu





















time nak mndaki..


singgah di kebun kobis





kami wakil FEM...


sory lah,,malas nak menyusun gambar yg brterabur nie..huhu
walaupun penat sgt panjat, tp muka masing2 tetap chill...hehe


p/s: tggu utk jalan2 yg ke 2 pulak...hehe
kalau rajin, nnt aku update pasal
trip aku ke Singapore pulak!

asyik2 berjalan je kau nie Marlya oii....hahaha

Thursday, November 22, 2012

testing 123

Posted by Marlya Asri at 11:13 AM
reaksi korang? 
0 orang komen pasal cerita kat atas
assalamualaikum...testing3 123....hehhe..ape yg mengarut nie?? hahha...saje nk test tulis blog pkai nset nie...hohoho...ok lah lec account nk strt dah...saje curi mase sekejap...hehe ... tatata

Wednesday, November 14, 2012

~ukhuwah itu indah~

Posted by Marlya Asri at 12:38 AM
reaksi korang? 
0 orang komen pasal cerita kat atas
assalammualaikum..
(entry nie bertarikh 13/11/2012)

hari ini sgt serornok! hehe 
bukn sbb hari nie deepavali..
tp hari ini aku jumpe seorang kawan yg aku kenal dr laman sosial
atau name lainnya FACEBOOK..hehe

kiteorg kenal nak dekat setahun..
tp x pernah jumpe lg..
hari nie baru dpt jumpe..hehe
kiteorg jumpe di midvalley..
rase seronok sgt sbb dpt jumpe kawan aku tuh.. ^_^
nama kawan aku tuh
haslina zainal..
aku pggil dye LIENA..

alhmdulillah Allah permudahkan perjalann kami utk bertemu..
semoga ukhuwah kami kekal..
insyaAllah..aamiin..

kat bwh nie gmbr aku ngn dia di midvalley..
x byk,,tp cukup utk wat kenangan kami..hehe


aku dan liena


dekat dgn tndas pun jadi..hahaha



bukti pertemuan kami time deepavali!! hehehe


p/s: berharp dpt berjumpa lg..
wlaupun xprnh jumpe, kami mmg rapat..hehe

 semoga ukhuwah yg indah ini tetap mnjadi milik kami.. ^_^



 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei