Tuesday, June 28, 2011

~OMG!! already 20 years old??

Posted by Marlya Asri at 5:14 PM
reaksi korang? 
7 orang komen pasal cerita kat atas
Assalammualaikum dan salam sejahtera!! hehe

Nk taw x kawan2,,aku da matang skrg!!hehe aku da brumur 20 tahun!! So pas nie aku kene jadi matang la en..hehe ok,,meh cnie aku nk cite kat korang sume ape yg da jadi kat aku time birthday aku..huhu..aku rase taun nie la yg aku plg hepy celebrate aku punye birthday..ngee

Semlm adlh birthday aku,,27/6…tp aku clebrte ngn fmly aku awl cket..kiteorg  smbut 25/6(ary sbtu ary tue),,fmly aku clebrte birthday awl sbb aku nk blk da ary ahd tu..haa,,lupe lak nk gtaw korang..aku nie ade twin taw..so, kiteorg clbrte same2 la ary tu ngn fmly..kiteorg wat party kecik2 je..tp mmg hepy sgt sbb dpt clbrte ngn my family,,hehe suke3!!

Ok,,next day..aku pun balik la ke usim..ahd mlm tu aku tido awl la gak..pastu mlm tu dlm pkol 12, aku dgr ade org ketuk pntu bilik aku..frst tu aku wat xtaw je r..mls nk bukk pntu,,nk suh roomte laen yg gi bukk..tp mmg hampa r,,dyeorg wat xtaw je,,tido mati ke ape ntoh,,huhu pastu aku pn g r bukk,,tp aku juz pulas tombol tu je..pintu tu aku mls nk bukk, pastu aku smbung tido blk..rupe2 nye dyeorg brpakat mmg nk suh aku bukkkn pntu tu, sbb dyeorg nk wat surprise kat aku..huhu mmg terharu bile dyeorg sume nyanyikn lagu hepy birthday kat aku smbil bwk kek..huhu syalid, asmaa, mumtaz n sue…syg korg sgt3!!

Pastu kiteorg pun mkn la kek..pas mkn, dyeorg suh aku basuh sume pnggn..dlm hati sabor je r,,tp xpe r,,dyeorg da pent2 clbrte kat aku,,so time nie r lak aku tolg dyeorg en,,emm mlm tue rmi r gak yg send msg wish kat aku..xmnympat aku nk rply msg dyeorng, mmbr aku, sue da suh aku g toilet bsuh pnggn td..aku pn pegi je la smbil bwk pnggn n nset(sbb nk rply msg kwn).. tibe2,,aku rse bju aku abis bsh!! oh,,tidak!! Dyeorg mmg kenekn aku cukup2!! Ade ke patut mndikn aku ngn air sabun…huhu mmg kejam…tp pape pn korg memg terrbaek!! Syg korg!!huhu  mndi ngn air sabun nie aku xkn lupe smpi bile2…huhu

kek nie de someone bg kat aku,,tp bukn bole mkn pn sbb nie skdr gmbr hiasn je,,huhu

Thnks to all my fren and my lovely fmly..syg korg ketat3!!  p/s wat asmaa, buln 9 nnt ko lak yg kene,,hehe tggu taw!! Hepy birthday to me n my sweet twin Diana…^_^

cube korg teka mne stu aku n my twin diana..hehe

nie lah asma n syalid yg suke kenekn aku..huhu
tp aku syg korg!!


 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei