Friday, March 23, 2012

~U.S.I.M~

Posted by Marlya Asri at 1:10 PM
reaksi korang? 
0 orang komen pasal cerita kat atas
assalammualaikum!!
salam hari jumaat~ =D

masuk minggu nie dah minggu yang ke-5 untuk sem 4 nie..rase macam masa berlalu dgn cepat sangat..
assignment pun dah makin banyak..mnggu depan pulak(hari selasa) group aku ade presentation akhlak&tasawuf..(berdebar kot)..

walaupun aku dalam course akaun, tapi di universiti aku, diwajibkan ambik subjek nie..kadang2 aku rasa bersyukur sangat sebab aku masih belajar subjek agama lagi, walaupun course aku, bukan course agama.. aku bersyukur jugak sebab dpt belajar 2 dalam 1...aku belajar dunia dan akhirat jugak...alhamdulillah..^_^

dan aku berharap sgt, semoga aku x dilalaikan dgn urusan duniawi...aku jugak bersyukur sbb dapat kawan2 yang sentiasa beri nasihat, faham, dan sporting..aku bersyukur sbb dapat masuk ke USIM nie...
sayang USIM sgt3~



pintu gerbang usim


ni lah fakulti kesayangan aku
fakulti ekonomi &muamalat(FEM)
cantik kan?hehe


banggunan canselori

nie je gambar yg dpt aku post kat cnie...
ok, lah..jumpa lagi..
salam~ ^_^

~USIM TERUS MAJU~

Friday, March 16, 2012

~wahai pemilik cintaku~

Posted by Marlya Asri at 6:11 PM
reaksi korang? 
3 orang komen pasal cerita kat atas
Assalammualaikum,,dah lama aku x menconteng kat blog nie..hari ni aku bukanlah nk jiwang tp aku sekadar meluahkan apa yang aku rasa..dan entry kali ini aku tuju khas untuk bakal jodoh aku.. ^_^

Apa khabar wahai jodohku? Sihatkah anda? Apa yang anda buat sekarang yek..pernah x kita terpikir pasal semua ini? Mesti pernah kan? Aku pun akui yang aku pernah terpikir..

Wahai jodohku,,,

Disini aku ingin meminta maaf sebab aku pernah menduakan kamu..aku pernah menyayangi seorang lelaki yang bukan muhrim untuk ku…aku rasa bersalah pada kamu..harap maafkanlah kesalahanku..

Wahai pemilik hatiku,,

Maafkanlah segala kekurangan diriku... Aku tahu aku bukanlah yang terbaik untukmu..tetapi aku akan cuba untuk menjadi yang terbaik untuk dirimu dan mengisi kekurangan dirimu..terimalah kekurangan ku ini..

Wahai bakal suamiku,,

Walaupun aku tidak tahu siapakah kamu, bagaimana rupamu, apa pekerjaanmu, tetapi aku tidak kisah itu semua kerana aku berharap semoga kamu dapat menjadi imam yang baik kepada ku dan kepada anak2 mu..
Semoga jodoh kita sampai ke syurga….aminn

Daripada,,
Bakal jodohmu… ^_^



 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei