Monday, March 7, 2011

~giveaway 3sponsor~

Posted by Marlya Asri at 7:07 PM
reaksi korang? 





assalamualaikum sahabat2 sume,, aku nie sebenarye budak baru belajar dlm blog nie..tp ade seorang kawn baik aku nie suggest kn something kat aku..so aku pn wat je la ape yg dia suruh ak buat.. dan inilah pertama kali aku join segmen mcm ini.,. so,,disini aku pulak nk suggest kat korg sume..hehe
 pertama2 nye korg kene jadi follower kat 3 blo nie,,iaitu :http://www.eqbalzack.com/http://enjoylukis.blogspot.com/, http://mummy-who-bakes.blogspot.com/


pastu korg kene buat satu entry ttg give away blogspot nie dan letakkan banner nie kat atas entry korg..pastu korg link kn kat http://www.eqbalzack.com/


lastly korg tag kn kat blogger yg len,,pastikn blogger yg korg tag tu taw sal nie,,law dye xtaw, korg kene bgtaw,,hehe


ok,,itu je kot dari aku..hehe emm aku sebenarnye buat blog nie saje je,,suke2..untuk memenuhi mase lapang dan kongsikn sedikit pengalamn aku dgn korg semua..ok lah,,pape pn jmpe lagi ye sahabat2 sume..harap salu enjoy and chill!! (^_^)


tag to~ http://epohh-chan.blogspot.com/

1 orang komen pasal cerita kat atas:

eqbalzack on March 11, 2011 at 7:19 AM said...

salam..
terima kasih byk2 join GA 3 SPONSOR..
kejap lagi abg eq linkkan kan blog ok...

Post a Comment

 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei