Wednesday, June 27, 2012

sanah helwah!!! ^^

Posted by Marlya Asri at 11:42 PM
reaksi korang? 
2 orang komen pasal cerita kat atas

asslammualaikum~

sanah helwah kepada diriku sendiri!! hehe =P
hari nie 27/6/2012..
sudah cukup umurku 21 tahun~huhu
tua dah ke?? alamak!!!!
tp muke aku tetap awet muda walaupun umur makin brtambah~hohoho
(perahsantan sekejap)

hari ini, seperti biasa je, aku wat rutin harian..
xde yg spesel pun..hehe
haa!! tp mak aku pulak yang x boleh nak duduk diam..haha
dari aku x cuti sampai lah aku tengah cuti sem skrg nie,
x abis2 suruh cari calon!!hahah
rasa mcm klaka pulak..
mak aku cakap, dia risau dengan aku nie, xde calon2 lagi..haha
aduhai mama ku sayang, putera idamanku x muncul lagi lah
sebab tu lah xde calon lagi nie~hahaha =P
mak aku cakap umur aku dah 21 tahun dah, x kan lah xde calon lagi kot..
ntah lah,,sebenarnye aku malas nak pikir pasal semua nie,
aku nak belajar je dulu..
tp aku pernah ckp kat mak aku yg kalau ade org yg baik dtg meminang,
ma terima je lah, org x kesah~hehe (smbil wat peace)

emm,,aku sebenarnya pernah lah suka kat seseorg dulu..
tp skg x dah, dah zero dah perasaan kat budak tuh..
mybe lepas dye ckp yg dye suka kat org lain kot..haha
sedih sekejap je..lepas tuh xdah..hidup aku happy sgt
tanpa perasaan kat kaum adam nie..haha
tp aku bukn le_ _ _ _ _ yek~ huhu
cume perasaan tuh dah mcm xde..ntah lah..
bile aku dgr citer kwn2 aku..aku rase xnak ade perasaan kat kaum adam
sebb nnt sedih, merana..huhu
aku xsuka ade perasaan tuh..
(mybe sbb tuh budak laki igt aku nie garang + sombong kot) haha
tp xpe, aku nk jadi x garang lepas aku kawen je..haha
(berangan lah kau marlya, calon pun xde lg)haha

haha,,btw,,aku nak wish skli lagi kat diri aku and my twin, diana..
hepy birthday!!! 



comey kan pic tuh??
pic tuh budak laki klas aku bagi smpena birthday aku nie..haha
taw2 je aku nie minat one piece kan...
(padahal aku yg citer kat dye aku suka one piece) hehe =P
kpd budak klas aku yg otak gila2,,thanks sgt2!!! hehehe

ok lah,,tu je kot..xde idea dah nk menconteng..hehe
sbnrnye aku baru abis final exam..so,,skg nie tgh cuti sem lah!!hehe
 papai korg2 yg bace ini belog!!
kepada yg bercuti selamat bercuti yek!! ^_^v

p/s: berangan nk jumpe jung yong hwa~ hehe =P

Saturday, June 9, 2012

~exam fever!!!

Posted by Marlya Asri at 4:12 PM
reaksi korang? 
0 orang komen pasal cerita kat atas

assalammualaikum~

exam semakin hampir...
katil bersepah dgn buku (semua buku nak baca)
tidur x lena (kejap tidor, kejap bangun)
makan pun x lalu
solat sentiasa jaga (solat sunat pun byk)
sentiasa memohon keampunan dari Allah
mintak maaf dengan mak ayah, kawan2
 biasalah bila nak dekat exam nie,
budak nakal jadi baik,
malas jadi rajin..
itulah demam exam semakin melanda!!!

ape2 pun good luck kepada yg nak exam!
yg dah abis exam, tinggal tawakal dan berdoa
semoga mndapat result yg bagus..




jadual exam aku sem 4 2011/2012

11/6 = akhlak tasawwuf 9 AM
12/6 = CTPS 9 AM
14/6 = Intermediate accounting II  9 AM
20/6 = Audit 9 AM
21/6 = Account Plan & Control  9 AM
=Business Statistic 2.30 PM
22/6  = Financial Management 3PM
25/6 = Taxation 9 AM


p/s: gud luck!! think your future!! what you have done now, its your future!! ^_^

Friday, June 1, 2012

~bootcamp with adik2 Maahad Tahfiz~

Posted by Marlya Asri at 1:39 PM
reaksi korang? 
2 orang komen pasal cerita kat atas
assalammualaikum...
cuma nk tunjuk beberape gmbr yg sempat diambil semasa aku di bootcamp di kem el-azzhar di morib....


adik2 maahad tahfiz..tenang je tgok mereka2..



yg nie pun sejuk mata memndang~hehe























sblum nk ke flyingfox, kene redah bnde alah nie dulu


adik2 buah aku..mereka2 tgh buatkn hadiah utk akk fasi 
mereka yg comey nie~ :-p


adik2 buah muslimat











p/s : seronok bersama mereka2..satu hari nnt bile aku dah kawen n ade anak, aku pun nk hantar anak aku ke maahad tahfiz jugak! (berangan sekejap) hehe





 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei