Wednesday, May 25, 2011

~my bff~

Posted by Marlya Asri at 9:29 PM
reaksi korang? 
3 orang komen pasal cerita kat atas
lame da aku x menconteng kat blog nie…hehe tetbe aku rase nak cerite serba sedikit pasal “my bff”,,hehe…semua org ade bff masing2 kn? Aku pun ade gak..kiteorang salu b’sama x kira wat ape pun..pegi kelas sama2, pegi makan same…hehe ok nk taw x sape bff aku tu? Haa,,meh cnie aku nk cite sal dyeorg…

name bff aku yg 1 ialah nurul asmaa binti kasmon,,hehe ciap name pnoh agi aku letak..dye nie mergkap jugak roommate aku,,dari sem pas smpai la msuk short sem nie kiteorg same bilik..dye nie budk johor..ank bongsu, tp xde la mnje sgt kot…sem leps dye x same kls ngan aku, tp sem nie kiteorg same kelas..taun pas pun x bape nk rpt sgt, sebb jadual kels laen..taun nie bile da same kls baru la rapat..pegi mane2 mesti same..sebenarnye kiteorrg bukn rapat b’2 je..tp b’3..hehe yg lagi sorg tu name dye lak siti aysyah binti alidan..kiteorg pggil dye syalid,,name glamour dye r tu,,hehe dye pun dak johor gak…sem pas kiteorg same kelas, tp xrpt mcm taun nie..kiteorg salu bertiga..smpi kdg2 tu ade mmber igt aku nie budak johor..pdhl aku org Pahang…kdg2 tu aku de gak tpu ckp aku nie dak johor...hehe kiteorg kdg2 tu ade gak gdoh2, tp tu pn skjp je..gdoh2 mnje la katekn,,hahaha…walaupun kdg2 kiteorg ckp pakai maen lepas je, tp kiteorg taw tu sume cume gurauan je,,x amik aty pn…aku syg sgt kat dyeorg..

emm,,aku de gak sorg mmber baek laki..bg aku dye baek sgt, kdg2 klaka,..tp skg dye jauh, menuntut ilmu la katekn…dye salu sebut ‘roti’..da jadi habit dye la kot..aku knl dye dr skol mngh ag..wlupn kiteorg duk jauh, tp alhmdulillah still contact ag..,tp kiteorg juz kwn je taw, xlbey dr tu..=)
asmaa, syalid n encik roti, aku syg kat korg sgt2..korg la kwn dunia akhirat aku..aku harap bile 1 ary nnt law kite lost contact, korg x lupekn kat aku nie yek..law pape pn yg trjadi aku tetp syg kat korg..=)

Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar. Sahabat yang setia bagai pewangi yang
mengharumkan. Sahabat sejati menjadi pendorong impian. Sahabat berhati mulia membawa kita
ke jalan Allah.

asmaa,syalid,aku



 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei