Wednesday, November 16, 2011

~memori 15/11~

Posted by Marlya Asri at 3:15 PM
reaksi korang? 
assalamualaikum,,,

emm,,semalam 15/11 kan kawan2?? emm,,msti pelik kan sebenarnye ade ape ngn tarikh tu? sebenrnye semalam adalah tarikh yg sama aku kenal dgn sorang bestfriends aku nie..kiteorng kenal waktu sekolah menengah lg..15/11/2006...skrg nie dah masuk 5 tahun aku ngan dia berkawan...kiteorang just kawan je xpernah lebih dr tu..lgpun buat masa skrg aku lebih selesa berkawan dgn insan yg bernama lelaki ni..huhu

dia mmg seorang yg baik, pndai la buat lawak jugak, penyabar jugak la kot..sebenarnya semua ciri2 yg aku suka ada kat dia..cuma dia xde janggut je la..emm,,tp aku ngan dia tetap kawan smpai sekarang walaupun aku banyak kali jugak buat dia terasa...mintak maaf ye kawan...saya suka kwn ngn awak..
dan terima kasih sebb sabar dgn sy..huhu
jgn salah aggap taw,,aku dgn dia mmg kawan je walaupun kami da kawan smpai 5 tahun..dulu pernah jugak la ade 'relationship' tuh,,tp sekejap je sbb mcm x berapa selesa..huhu lagipun islam pun xbenarkan ade 'relationship' mcm tu sebelum kahwin kan? bercinta lepas kahwin lagi seronok..hehe

tp sekarang kami da jarang contact,,tp still ade la contact walaupun jarang..dia skrang da belajar jauh..kat sebuah negara arab..emm,,sy doakan awak berjaya dunia dan akhirat dan capai matlamat awk..aminn
kalau ade jumpe seseorang yg awk suka kat sane jgn lupe taw bgtau sy!!hehe sy sentiasa doakan awk bahagia...insyaAllah~
sbnrnya entry kali nie aku tuju khas untuk kawan aku tu,,dan aku nk ucapkan terima kasih byk2 kat dia sbb sudi jadi kawan aku walaupun aku byk kali buat dia terasa...huhu sory=(
aku da baca entry yg dia postkn dn rasanya dia da jumpe seseorg yg dia suka kot,,dan aku doakn dia bahagia dgn sesiape yg dia suka tu..aminn

ok lah,,xde ape da nk cerita kat cnie..sehingga berjumpa lagi!! daa~
assalamualaikum~

3 orang komen pasal cerita kat atas:

hudahassan ^^ on November 17, 2011 at 11:17 PM said...

Jeles ak . haha

Marliana Mohd Asri on November 18, 2011 at 1:29 PM said...

xyah nk jeles sgt lah,,haha
nnt aku citer pasal ko pulak yek,,,haha
tu pun law aku rajin la,,hohoho =P

na_nafiesya on January 9, 2012 at 5:08 AM said...

speechless..huhuhu

Post a Comment

 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei