Friday, February 1, 2013

nothing, just nonsense

Posted by Marlya Asri at 6:42 PM
reaksi korang? 

dah lame x mengupdate blog nie,,
sejak abis exam, 
dah x amik taw dah..kesian my blog!

xde apa nak di kongsi,,
cuma sejak akhir2 nie,
my feeling----> fluctuate ! 
sedih, gembira, berdebar2, gemuruh..
semua yg name nye feeling, semua ade! haha

aku pun x taw,,x pernah ade feel mcm nie..hehe
maybe, hati aku dah terbuka untuk seseorang x...hahaha
nonsense

tp,,bila aku sms dgn si dia, 
terasa sentiasa nak gelak..
walaupun hati nie dah tertutup nak suka kat sape2 dah...
bunyi macam kecewa je kan..haha
tp masa silam, perlu dibuang..
masing2 dah ade kehidupan sendiri..

haa,,baru2 nie, my kakak kembarku telah dirisik oleh
her bf lah kan...
tp yg x boleh nak duduk diam pulak,
makcik2 tersayangku pulak yg tiba2 nak amik berat pasal aku..haha
ade ke patut, dyeorg suruh aku cari calon cepat2...
macam lah calon tuh boleh petik dari pokok je...
(kan best kalau macam tuh) heheeh
tp, buat masa sekarang x terbukak lagi kot nak suka kat sape2..
biarlah masa yg menetukan..
tringat kata2 'si banker'
setiap orang dah ditentukan jodohnya semasa 4 bulan dlm perut lagi kan..hehe

hmmm,,mane lah taw jodoh aku dgn 'si banker' tuh.. hohoh
merepek lagi...haha

p/s untuk awak yg pernah saya suka dulu,,
terima kasih sbb pernah wat sy rasa macam mane rasa sukakan seseorang,,
menangis, sedih, gembira..
saya doakan awak bahagia bersama si dia..
aok x gitaw pun, koi dah taw..
walaupun dulu pernah ckp,,klau masing2 suka kat org lain,
kena bgtaw..
tp x pe... Allah dah tunjukkan segala2 nya... 
mungkin ade hikmahnye kan..hehe

mood yang x sabar sgt----> going to bangkok!!!
yeayyyy!!!




0 orang komen pasal cerita kat atas:

Post a Comment

 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei