Friday, March 8, 2013

novel oh novel !

Posted by Marlya Asri at 7:36 PM
reaksi korang? 


hello, ,,hai,,konnichiwa!!
aih, sejak bile aku pandai ckp jepun nie?? haha

dah lame x menconteng kat blog nie sejak bukak sem hari tu..
sebenarnye nak lepaskan @ luahkan geram kat blog nie..sabar je lah yek blog..huhu

mama!!! 
bulan nie je aku dah beli 5 novel!!! huhuhuhu
aku pun x tahu kenape lah aku boleh beli sampai banyak tuh...
melayang duit ku~ hhmmmm

aku nie, pantang jumpe kedai buku mesti nak singgah..
lepas tuh, pergi ke rak novel..
bile dah jatuh hati kat 1 novel,
mula lah nak beli, x pikir panjang dah..
x cukup 1, aku beli sampai 2 !!! huhu

sebab tu lah aku x nak pergi kedai buku..
beli barang yg penting sikit je, novel je lebih..
eemm,,nafsu3!

sometime, i want someone to be my financial advisor!
tp siapa? huhu

kalau cerita kat mak aku nie, 
jawab nye, kene tadah telinga dulu lah..
pastu nanti x pasal2 ungkit pasal jodoh pulak..
maa, adik baru 21 tahun..ooppss, iye ke eden 21 nie..haha
alah, 21 lah kan, bulan 6 nnt baru cukup umur 22..haha

eh, tetibe melalut ke cerita lain pulak..
emm,,bile pikir pasal novel tuh, menyesal pun ade beli..
tp xpe, try to husnuzon..hehe
membace kan baik utk kesihatan..(eh, iye ke) 
isi masa terluang..hehe

okey, ni lah senarai novel yg aku baru beli..
1. qaseh nuralia imani
2. akhir sebuah cinta
3. angel in the devil's suit
4. maid
5. jangan merajuk sayang

antara 5 novel tuh, yang paling aku suka baca qaseh nuralia imani..
dan untuk pengetahuan sesiape yang x baca novel tuh, novel x jiwang okey!
cuma orang yang baca novel je paham~ hehe


 3 of 5 novels that i bought..huhu


aku sebenarnye lebih prefer novel thriller,
aku suka baca sesuatu yg mncabar..
curiosity aku sangat tinggi~ hehe
tp sejak akhir2 nie, aku banyak beli jenis novel yang kat atas tuh..
haha,,aku pun x tahu kenape..maybe sebab jalan cerita dia yang kelakar kot..hehe

ok lah..papai!! 
sayonara!!



0 orang komen pasal cerita kat atas:

Post a Comment

 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei