Friday, November 30, 2012

xpdc gunung brinchang, cameron

Posted by Marlya Asri at 8:35 PM
reaksi korang? 
assalammualaikum..

pada 17/11/2012.. 
panjat/ hiking gunung brinchang di cameron..
6666 kaki selama 2 jam..
mmg agak sejuk...tp bile dah panjat, x pakai pon sweater...hehe
ini gunung yg ke 2 aku dah tawan..hehe
sebelum nie aku panjat gunung datuk...
first time panjat gunung nie, pengsan..huhu
rase mcm x nak dah panjat..
tp bile panjat gunung yg ke 2 nie, 
mcm nak tawan lagi gunung2 yg lain! hehe
(sbb xde pacat lah aku nk hiking lagi) haha
alhamdulillah, time hiking hari tuh, hujan x turun..
so, pacat pun x muncul lah..huhu

xpdc ke gunung brinchang ni under JAKSA KKSI USIM,,
kami pergi selama 2 hari..
bertolak 12 tgh mlm hari jumaat( sbnrnye dah masuk hari sbtu)
balik tgh hari ahad..
kami bercamping di SK Brinchang

kat bawah nie adelah serba sedikit gambar aku kat gunug brinchang tuh..
biarlah gambar yg mnceritakan..hehe


 welcome to Gunung Brinchang..hehe

subhanallah,,cantikkan pemandangan nie..


nie time nak turun dah..
lalu ladang teh..

my group.. 

time nak mkn..


nie kat menara..tp nek 2 tingkat je..gayat!!huhu





















time nak mndaki..


singgah di kebun kobis





kami wakil FEM...


sory lah,,malas nak menyusun gambar yg brterabur nie..huhu
walaupun penat sgt panjat, tp muka masing2 tetap chill...hehe


p/s: tggu utk jalan2 yg ke 2 pulak...hehe
kalau rajin, nnt aku update pasal
trip aku ke Singapore pulak!

asyik2 berjalan je kau nie Marlya oii....hahaha

0 orang komen pasal cerita kat atas:

Post a Comment

 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei