Wednesday, April 25, 2012

~fell in love with CN BLUE!!!

Posted by Marlya Asri at 5:52 PM
reaksi korang? 

assalammualaikum!!!

rindu x kat sy??(perahsantan)hehe
dah lama aku x update blog aku yg comel nie(comel ke)..hehe
perasaan malas nk menaip tuh lah yang menyebabkan aku jadi malas nk update blog aku nie~huhu

kali nie aku nk cerita pasal satu band yg dah jadi kegilaan aku sekarang (tp aku bukan org gile yek)..
nama band tuh ialah.......
CN BLUE!!!!!
aku minat giler kot ngan lagu2 dyeorg nie..
eh,,lupe lak nk bagitaw yg CN BLUE nie adlh band dr korea!!hehe
tiap2 hari aku dengar lagu dyeorg nie,,(smpai nk terhafal dah)hehe
antara lagu yg aku suka..
i'm a loner
hey you
love girl
because i miss u( jung yong hwa)
intuition

antara lagu2 yg kat atas tuh,,yang aku paling suka i'm a loner...sebab kena ngan jiwa aku skrg..cewaahh~hehe
lirik dye pun mmg kena ngan aku..huhuhu (sbb tuh aku suka kot)..
siap wat ringtone lg kot...hehe (dah fanatik sgt nie)
yg ke2,,aku suka hey you..lirik dye pun best gak..hehe

sebenarnya aku minat CN BLUE nie,,sejak aku jatuh hati pandang pertama pd jung yong hwa!!!hehe
aku tgok satu cerita korea,,tajuk dye heartstring..
jung yong hwa ngn park shin hye
sweet sgt dyeorg brdua..hehe dua-dua comel..
dalam citer tu, yong hwa nyanyi lagu see my eyes..sedap lagu tuh..suara dye pun best..sejak tu lah aku suka dye..lepas habis citer heartstring aku tgok,,aku pun usha name yong hwa kat fb..kat situ lah yg aku taw 
yong hwa nie ade band sendiri..pastu, aku dgr lagu2 CN BLUE nie..memg sgt best..hehe
so,,lepas nie try lah korang2 sume layan lagu CN BLUE~hehehe

meh sini aku kenal kan sape ahli CN BLUE nie..

nie lah CN BLUE....=)


jung yong hwa & park shin hye dlm heartstring~



yong hwa, jong hyun, min hyuk, jung shin






nie lah jung yong hwa..cute kan??hehe

p/s: walaupun aku minat korea2 nie,,aku tetap nk cari org malaysia jugak!!hehe =P



2 orang komen pasal cerita kat atas:

azzat fiqrie on April 28, 2012 at 3:55 AM said...

takde yg lagi jambu ke? haha,cari lah hok ganas sikit.. hahaha :D

Marliana Mohd Asri on April 28, 2012 at 5:39 PM said...

haha,,korea kan sume jambu2 belaka...
tp kalau dyeorg ade janggut mesti lagi comel!!hahahah

Post a Comment

 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei