Friday, December 23, 2011

final!!!!

Posted by Marlya Asri at 10:40 AM
reaksi korang? 
assalamualaikum....
da lama kan aku x mng'update' blog aku yg serba coklat nie...huhuhu
emm,,untuk pngetahuan korang, skrg nie final exam u aku da nk dekat,,huhu (amat takut sbnrye)
aku rasa mcm byk lg benda nk kene baca n study nie,,huhu
aku cuma harap kan korang sume doakn lah utk aku semoga mudah-mudahn aku dpt dipermudahkn dn dpt jwb dlm exam final nnt yek,,aminn...
 untuk kawan2 aku gak,,good luck 4 ur final...semoga Allah juga mempermudahkan urusan kalian...aminn


0 orang komen pasal cerita kat atas:

Post a Comment

 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei