Wednesday, June 27, 2012

sanah helwah!!! ^^

Posted by Marlya Asri at 11:42 PM
reaksi korang? 

asslammualaikum~

sanah helwah kepada diriku sendiri!! hehe =P
hari nie 27/6/2012..
sudah cukup umurku 21 tahun~huhu
tua dah ke?? alamak!!!!
tp muke aku tetap awet muda walaupun umur makin brtambah~hohoho
(perahsantan sekejap)

hari ini, seperti biasa je, aku wat rutin harian..
xde yg spesel pun..hehe
haa!! tp mak aku pulak yang x boleh nak duduk diam..haha
dari aku x cuti sampai lah aku tengah cuti sem skrg nie,
x abis2 suruh cari calon!!hahah
rasa mcm klaka pulak..
mak aku cakap, dia risau dengan aku nie, xde calon2 lagi..haha
aduhai mama ku sayang, putera idamanku x muncul lagi lah
sebab tu lah xde calon lagi nie~hahaha =P
mak aku cakap umur aku dah 21 tahun dah, x kan lah xde calon lagi kot..
ntah lah,,sebenarnye aku malas nak pikir pasal semua nie,
aku nak belajar je dulu..
tp aku pernah ckp kat mak aku yg kalau ade org yg baik dtg meminang,
ma terima je lah, org x kesah~hehe (smbil wat peace)

emm,,aku sebenarnya pernah lah suka kat seseorg dulu..
tp skg x dah, dah zero dah perasaan kat budak tuh..
mybe lepas dye ckp yg dye suka kat org lain kot..haha
sedih sekejap je..lepas tuh xdah..hidup aku happy sgt
tanpa perasaan kat kaum adam nie..haha
tp aku bukn le_ _ _ _ _ yek~ huhu
cume perasaan tuh dah mcm xde..ntah lah..
bile aku dgr citer kwn2 aku..aku rase xnak ade perasaan kat kaum adam
sebb nnt sedih, merana..huhu
aku xsuka ade perasaan tuh..
(mybe sbb tuh budak laki igt aku nie garang + sombong kot) haha
tp xpe, aku nk jadi x garang lepas aku kawen je..haha
(berangan lah kau marlya, calon pun xde lg)haha

haha,,btw,,aku nak wish skli lagi kat diri aku and my twin, diana..
hepy birthday!!! 



comey kan pic tuh??
pic tuh budak laki klas aku bagi smpena birthday aku nie..haha
taw2 je aku nie minat one piece kan...
(padahal aku yg citer kat dye aku suka one piece) hehe =P
kpd budak klas aku yg otak gila2,,thanks sgt2!!! hehehe

ok lah,,tu je kot..xde idea dah nk menconteng..hehe
sbnrnye aku baru abis final exam..so,,skg nie tgh cuti sem lah!!hehe
 papai korg2 yg bace ini belog!!
kepada yg bercuti selamat bercuti yek!! ^_^v

p/s: berangan nk jumpe jung yong hwa~ hehe =P

2 orang komen pasal cerita kat atas:

~NurUL AsMaA~ on June 28, 2012 at 11:43 AM said...

huhu...aku doakan ko dipercepatkan jumpa calon suami yg sesuai dan yg pasti yg berjanggut...hihi

Marlya Asri on June 28, 2012 at 1:01 PM said...

wah!! tq3!! hehe syg lah kau asmaa!! ^^

Post a Comment

 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei