Wednesday, February 23, 2011

23/02/2011

Posted by Marlya Asri at 8:38 PM
reaksi korang? 
Hari nie aku x bape ade mood sgt,,ntoh la…emm dalam hati aku nie satu je,,aku NAK BALIK RUMAH!!huhu…tp aku baru t’ingat yang aku de program 25-27 Feb nie..aku kene jadi ‘runners’..bukn pelarian tp mcm urusetia la,,.ase cam sedih je tetibe..=(

Pastu tiba2 aku dpt satu idea..hehe(ketawa yg ade makne),,aku ckp kat mmber aku yg aku xnk join jd runners tu..pastu dye tanye kenape tibe2 xjadi lak? Aku cakap la aku nk balik rumah..mggu nie je peluang aku nak balik..huhu pas2 dye ckp lagi yg aku dah bagi name,,so aku ckp la kat dye yg aku nnt akn pergi je taklimt tu hari nie..pastu aku nak cakap la yg aku ade hal,,so kene la balik rumah..huhu balik rumah puye pasal,,kene wat alasn..
Aku pun da ckp kat mak aku yang esok mlm(khmis mlm jumaat la) yg insyaAllah aku akn blk,,,my family,,rumah,,,tunggu ketibaan ak taw!!hehe (cam excited lak nk blk) mcm la da b’taun2 ak x balik rumh..eii,,x sabar nye nk balik..huhu

Bile t’igt umah, rndu lak kat ‘my teddy’..hehe da lame x plok ‘my teddy’ tu..nie cam rase xsabar nk balik nie..huhu…emm lagi satu yang paling membuatkn aku xsbr nk balik ialah aku rindu kat masakan mak aku..”ma,,nnti bile adik balik nnt ma buatkn adik nasi kerabu ye..t’ign sagt nk makan..da lame xmkan nasi kerabu ma..huhu”…

Ya Allah,,Kau permudahkan lah perjalanan aku pada hari esok,,mudah-mudahan semuanye b’jalan dgn lancar,,aminn...

Ok la,,itu sje untuk hari ini..law rjin,,aku akn menulis lagi..hehe insyaAllah..



~rumahku, syurgaku~



0 orang komen pasal cerita kat atas:

Post a Comment

 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei