Monday, September 16, 2013

Bengkel fotografi & videografi

Posted by Marlya Asri at 6:28 PM
reaksi korang? 
unit multimedia & dokumentasi iCEPS9 telah mengadakan bengkel fotografi & videografi bersama Elhazen Studio dan CST Production.. aku sebagai salah seorang ajk unit ini memang sangat lah beruntungkan sbb dapat berjumpa dgn orang2 dari Elhazen dan CST itu sendiri.. mereka2 tersangatlah sporting dan mmg terbaik!! banyak ilmu yg dapat dari mereka2..
dulu aku x pernah pun terpikir nak join unit media ni..rupa2nya ada hikmah yang tersembunyi..lepas aku belajar cara2 fotografi dr Elhazen, tiba2 timbul minat dalam bidang ini..mmg sgt2 enjoy!



bersama CST Production..siap pakai baju sekolah lagi! haha
#CSTATTACK



bersama ELhazen Studio dan peserta bengkel


behind the scene bengkel fotografi & videografi


kat bawah ni pulak my first trying in photographying..hahaha
sila jangan gelak~




sila fokus pada air yg menitis yek~


thats all from me! 

P/S:
jom ke iCEPS9!!
26-29 SEPT 2013
bertempat di pusat sukan USIM




0 orang komen pasal cerita kat atas:

Post a Comment

 

Marlya's Blog! Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei